In de VS wordt erdoor ongeveer 1 op de 10 inwoners Spaans gesproken! Dit is daarom een grote markt, 29 miljoen inwoners van boven de 5 jaar oud spreken Spaans. De wereld zal in een hoog tempo meertalig zijn en de talen Spaans en Arabisch zullen zeer belangrijk worden in de toekomst, volgens onderzoeker David Graddol.

Steeds meer bedrijven doen zaken op internationaal niveau, daarom is het voor werknemers een groot pluspunt als zij Spaans spreken.

De Spaanstalige bevolking zal naar verwachting met 10% stijgen in 2015. Door deze stijging zal er steeds meer interesse in Spaanse kranten, tijdschriften, televisie en radio komen.

Naar verwachting gaan de Latijns-Amerikaanse landen een grote economische groei doormaken waardoor ze als internationale handelspartners van zeer groot belang zullen gaan worden.


Internationaal zakendoen?

Met kennis en een goede beheersing van de Spaanse taal vergemakkelijkt u de handelscontacten, niet alleen met Spanje, maar ook met bijna geheel Midden en Zuid-Amerika. Daarmee vergroot u uw afzetmogelijkheden op deze belangrijke markten. Alle reden dus om nu te investeren in een training zakelijk Spaans voor u en/of uw medewerkers.

Sparkling Spanish heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven van zowel Spanje als Zuid Amerika en verzorgd zakelijke taal- en cultuurtrainingen afgestemd op deze markten.