Privé lessen Spaans

De privélessen Spaans zijn te volgen alleen of met een partner, collega etc.
Wil je graag individueel les of met een kleine groep, helemaal afgestemd op jouw wensen, niveau en vooral je agenda? Wil je in korte tijd veel leren, de puntjes op de ‘i’ zetten qua uitspraak of bepaalde grammaticale onderwerpen? Samen bespreken we de mogelijkheden hetgeen het beste past bij je doel en agenda. Er zijn mogelijkheden genoeg

Judith Bartels spaans leren

Wat kun je bij ons verwachten?

• Efficiënt leren om je doel te bereiken.
• Zelf het ritme en de continuïteit bepalen.
• Op je eigen niveau leren.
• Kennis op doen die voor jou belangrijk is.

Welke trainingen bieden we?

  Bij ons kun je kiezen uit verschillende onderwerpen zodat het helemaal aansluit bij jouw wensen.

   Sociaal Spaans
   Heb je het Spaans nodig voor een gave vakantie, een wereldreis, het kopen van een tweede huis of een geliefde. In deze cursus leer je stap voor stap alles wat je nodig hebt. We weten als geen ander dat je in Spanje of Latijns Amerika veel verder komt als je Spaans spreekt. Dat maakt alles zoveel mooier!

   Business Spaans
   Heb je het Spaans nodig voor je werk? Dan focussen we op jouw functie, bedrijf en vakjargon. We oefenen die situaties die je nodig hebt om goed te functioneren in jouw zakelijke realiteit. Business Spaans is individueel te volgen maar ook met je collega’s.

   Presentatietraining
   Heb je in je agenda een mooie maar belangrijk presentatie staan in het Spaans en wil je deze op een zo goed mogelijke manier presenteren? Wil je toch nog de puntjes op de ‘i’ zetten en helemaal goed uit je woorden komen?

   Na deze (Spaanse Business) training voel je je zelfverzekerd en kun je er helemaal voor gaan. Deze training duurt vaak maar een paar uur en er wordt verwacht al een gedegen Spaans niveau te hebben. Gedurende het intakegesprek wordt dit uitgebreid besproken.

   Conversatietraining
   In deze lessen spreek je meteen Spaans vanaf het begin. Je kiest zelf het onderwerp waarover je wil spreken. Wij vinden het super interessant om overal allerlei onderwerpen mee te praten. We helpen je graag met jou vakjargon, het op gang laten komen van een gesprek. In ieder geval ga je zelfverzekerd de conversatie in.

   Particulier Spaans leren

   Ik volg bij Judith een cursus Spaans. Judith is iemand die gepassioneerd is in alles wat ze doet, zo ook in het lesgeven van het Spaans. Ze vindt het niet alleen belangrijk dat je het Spaans op schrift goed beheerst, maar ook de uitspraak “want wat heb je eraan als je weet hoe je het op papier zet, maar dat de Spanjaarden je toch niet begrijpen”. Als ik vragen over het huiswerk heb, krijg ik altijd duidelijk uitgelegd waarom het zo moet, volgens de Spaanse grammatica. Ik zou Judith zeker aanbevelen als je het Spaans eigen wilt maken, want de passie van Judith brengt ze ook over op haar cursisten. Leren met een passie, maakt het leren zeker aantrekkelijker.

   Jolanda Bielok