Referenties

‘Spaans leren met Judith’ dat is Spaans leren bij een vriendin, hoewel ze ook best streng kan zijn. 😉 Ze begreep meteen wat we belangrijk vonden (nl. een goed begrip van de werkwoorden en de vervoegingen.) Daarnaast combineerde ze dit met interessante teksten waardoor je de Spaanse cultuur beter leert kennen en meer woordenschat krijgt.

Judith is een bezige bij, in vele markten thuis, maar toch past ze de lessen met plezier in haar agenda!

Bob Timmermans

CEO Labomed Europe

 

I highly recommend Judith as a Spanish language teacher. Not only is she fluent in the language, but she also has a deep understanding of the culture and is able to effectively convey that to her students. Additionally, her live experience has given her the ability to work well with people from all backgrounds and cultures, which is a valuable skill when teaching a language. Overall, Judith is a dedicated and skilled teacher who will be an asset to any student looking to improve their Spanish language skills.

Liesje Desutter

Virtual Manager

 

 

‘Ik heb van Judith via face-time Spaanse les gekregen. Dit ging perfect. Voor ons was dit een groot voordeel omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen. Judith is zeer deskundig, heeft humor en geeft je vertrouwen in de Spaanse taal. Ik moest een examen Spaans doen voor mijn werk en Judith heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen dit examen in ging. En … geslaagd!

Marijke van Heusden

Trajectadviseur FNV

 

Judith is duidelijk en ‘to the point’. Ze controleert je Spaanse uitspraak en legt je alles uit. Ze heeft een warme persoonlijkheid en ook humor. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt als cursist. Een fantastische taaldocente, maakt een aanbod op maat waar je echt mee vooruit kunt!

Anneke Stout

Senior Adviseur Humanitas

 

Judith heeft onze marketing studie trip naar Argentinië, Buenos Aires, perfect begeleid. Zij kent de Zuid-Amerikaanse markt en mentaliteit en staat daar haar mannetje in. Laat zich zien als een assertieve dame met een can-do mentaliteit, ze regelt het in vloeiend Spaans. Daarnaast blijkt ze ook nog eens bijzonder prettig reisgezelschap te zijn en kun je veel plezier met haar hebben.

Saskia IJszenga

RM marketeer & Auteur “Trots op je team’

 

Fantastisch hoe Judith onze studiereis naar Buenos Aires heeft begeleid. Niet alleen omdat ze de taal perfect beheerst, maar ook omdat ze de cultuur en mentaliteit begrijpt. Dat maakte het in veel gevallen een stuk makkelijker en ook veel leuker! Ook erg leuk om met deze duizendpoot op te trekken en te horen wat ze allemaal doet: van taal- en cultuurcursussen tot het organiseren van events en van het leggen van de juiste zakelijke contacten tot Tango les en workshops. En de Tango beheerst ze als geen ander. Heerlijk!

Matt van der Poel

RM Marketeer & CEO Fresh Forward

 

Ik heb Judith meegemaakt tijdens onze studiereis van de register marketeers naar Buenos Aires. Niet alleen spreekt zij de taal perfect (en dat is behoorlijk handig), ze weet ook de leuke plekken te vinden tijdens de schaarse vrije tijd. Tangoles tussen de locals? Judith is je vrouw. Zij weet business/studie trips een extra lokaal tintje te geven. Daarnaast is ze ook een mooi en uniek mens om erbij te hebben.

Mylene Heystek

CMO/Strategic Marketing Director

 

Judith is een zeer bevlogen professioneel, warm en temperamentvol persoon. Met heel veel pijlen op haar boog. Naast Spaans kan je bij haar ook terecht voor o.a. Tango. Try before you die!

Linda So

Manager Industrial Design

 

Met mijn echtgenote en een bevriend stel hebben wij van Judith Bartels ( Sparkling Spanish ) in Spanje, een 5 daagse cursus gevolgd.
De onderlinge (Spaanse) vaardigheden waren behoorlijk verschillend, maar Judith heeft ons op bewonderenswaardige wijze en in deze korte tijd, een enorm impuls gegeven.
Dit deed zij zonder al te streng te zijn en altijd met veel humor.
Zij kwam als ‘de juf’ en vertrok als een vriendin.
Wij overwegen om binnen niet al te lange tijd een ‘vervolg’ cursus te gaan volgen.
Judith, muchas gracias, je bent keigoed!!
Groeten 

Bert Roodhart

Afgelopen week hebben mijn man, twee goede vrienden en ik, vijf dagen Spaanse les gehad in Spanje van Judith waar wij allen wonen.
Het was een super week waarin we heel veel hebben geleerd, grammaticaal en natuurlijk ook spreken.
De sfeer was heel ontspannen, er was ruimte voor vragen, herhalen en je hebt het ons super goed uitgelegd. Zelfs mijn man is enthousiast en we proberen welke dag te oefenen en de afspraken staan al om met onze vrienden 1 x per week te oefenen.
Hopelijk kunnen we in de toekomstig een vervolgsessie bij je boeken om nog meer te leren.
Je kwam naar Spanje als een onbekende ´juf´, maar we hebben je als een goede vriendin uitgezwaaid op het vliegveld.
Veel succes en hopelijk tot ziens.
Lieve groetjes,

Mireille Roodhart

Afgelopen week hadden wij het genoegen om Judith Bartels hier te hebben om ons onder te dompelen in de Spaanse taal.
Samen met een bevriend stel heeft ze ons vieren een week hier in Spanje lesgegeven. We wonen in Spanje en kennen wat basis van het Spaans (dachten we…). Zij heeft ons op uiterst professionele wijze aan de hand genomen en als ik puur voor mijzelf spreek heb ik nu inzicht gekregen in de Spaanse zinsopbouw, de vele vormen van verleden tijd…. en hoe te communiceren met de mensen om ons heen. Het was een eerste hele grote stap, we zullen moeten blijven oefenen en doorzetten maar zonder haar waren we nooit zover gekomen.
Ik kan een ieder die zich wil bekwamen in het Spaans, Judith van harte aanraden. Daarnaast is het gewoon een heerlijk mens waarmee we vreselijk veel en hard gelachen hebben. 

Gertjan Kleijer

Former owner, Kerén BV

Echt fijn. 1-op -1 begeleiding. 
Judith is streng, maar ik houd ervan.
Tough love!
 

Carola Rodrigues

Spreker, schrijver en coach

 

.

Annelies Damen

Member of the Supervisory Board of Damen