Referenties

Ik heb van Judith via facetime Spaanse les gekregen. Dit ging perfect. Voor ons was dit ook een voordeel omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen, Judith is zeer deskundig, heeft humor en geeft je vertrouwen in de Spaanse taal. Ik moest een examen Spaans doen voor mijn werk en Judith heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen dit examen in ging. En …….geslaagd ????

Marijke van Heusden

Duidelijk, en to the point, zowel je Spaanse uitspraak als je uitleg. Warme persoonlijkheid vol humor ???? Voelt goed aan wat je nodig hebt als cursist. Een fantastische taaldocente, maakt een aanbod op maat waar je echt mee vooruit kunt!

Anneke

Judith is een zeer bevlogen professioneel, warm en temperamentvol persoon. Met heel veel pijlen op haar boog. Naast Spaans kan je bij haar ook terecht voor o.a. Tango. Try before you die! ????????????????????

Lin

Ik heb Judith meegemaakt tijdens onze studiereis van de register marketeers naar Buenos Aires. Niet alleen spreekt zij de taal perfect (en dat is behoorlijk handig) , ze weet ook de leuke plekken te vinden tijdens de schaarse vrije tijd. Tangoles tussen de locals? Judith is je vrouw. Zij weet business/ studie trips een extra lokaal tintje te geven. Daarnaast is ze ook een mooi en uniek mens om erbij te hebben.

Mylene Heystek

Judith heeft onze marketing studie trip naar Argentinie, Buenos Aires, perfect begeleid. Zij kent de zuid-amerikaanse markt en mentaliteit en staat daar haar mannetje in. Laat zich zien als een assertieve dame met een can-do mentaliteit, ze regelt het in vloeiend Spaans. Daarnaast blijkt ze ook nog eens bijzonder prettig reisgezelschap te zijn en kun je veel plezier met haar hebben.

Saskia IJszenga

Fantastisch hoe Judith onze studiereis naar Buenos Aires heeft begeleid. Niet alleen omdat ze de taal perfect beheerst, maar ook omdat ze de cultuur en mentaliteit begrijpt. Dat maakte het in veel gevallen een stuk makkelijker en ook veel leuker! Ook erg leuk om met deze duizendpoot op te trekken en te horen wat ze allemaal doet: van taal- en cultuurcursussen tot het organiseren van events en van het leggen van de juiste zakelijke contacten tot tango les en workshops. En de tango beheerst ze als geen ander. Heerlijk!

Matt van der Poel