Referenties

‘Spaans leren met Judith’ dat is Spaans leren bij een vriendin, hoewel ze ook best streng kan zijn. 😉 Ze begreep meteen wat we belangrijk vonden (nl. een goed begrip van de werkwoorden en de vervoegingen.) Daarnaast combineerde ze dit met interessante teksten waardoor je de Spaanse cultuur beter leert kennen en meer woordenschat krijgt.

Judith is een bezige bij, in vele markten thuis, maar toch past ze de lessen met plezier in haar agenda!

Bob Timmermans

I highly recommend Judith as a Spanish language teacher. Not only is she fluent in the language, but she also has a deep understanding of the culture and is able to effectively convey that to her students. Additionally, her live experience has given her the ability to work well with people from all backgrounds and cultures, which is a valuable skill when teaching a language. Overall, Judith is a dedicated and skilled teacher who will be an asset to any student looking to improve their Spanish language skills.

Liesje Desutter

‘Ik heb van Judith via face-time Spaanse les gekregen. Dit ging perfect. Voor ons was dit een groot voordeel omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen. Judith is zeer deskundig, heeft humor en geeft je vertrouwen in de Spaanse taal. Ik moest een examen Spaans doen voor mijn werk en Judith heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen dit examen in ging. En … geslaagd!

Marijke van Heusden

Judith is duidelijk en ‘to the point’. Ze controleert je Spaanse uitspraak en legt je alles uit. Ze heeft een warme persoonlijkheid en ook humor. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt als cursist. Een fantastische taaldocente, maakt een aanbod op maat waar je echt mee vooruit kunt!

Anneke

Judith heeft onze marketing studie trip naar Argentinië, Buenos Aires, perfect begeleid. Zij kent de Zuid-Amerikaanse markt en mentaliteit en staat daar haar mannetje in. Laat zich zien als een assertieve dame met een can-do mentaliteit, ze regelt het in vloeiend Spaans. Daarnaast blijkt ze ook nog eens bijzonder prettig reisgezelschap te zijn en kun je veel plezier met haar hebben.

Saskia IJszenga

Fantastisch hoe Judith onze studiereis naar Buenos Aires heeft begeleid. Niet alleen omdat ze de taal perfect beheerst, maar ook omdat ze de cultuur en mentaliteit begrijpt. Dat maakte het in veel gevallen een stuk makkelijker en ook veel leuker! Ook erg leuk om met deze duizendpoot op te trekken en te horen wat ze allemaal doet: van taal- en cultuurcursussen tot het organiseren van events en van het leggen van de juiste zakelijke contacten tot Tango les en workshops. En de Tango beheerst ze als geen ander. Heerlijk!

Matt van der Poel

Ik heb Judith meegemaakt tijdens onze studiereis van de register marketeers naar Buenos Aires. Niet alleen spreekt zij de taal perfect (en dat is behoorlijk handig), ze weet ook de leuke plekken te vinden tijdens de schaarse vrije tijd. Tangoles tussen de locals? Judith is je vrouw. Zij weet business/studie trips een extra lokaal tintje te geven. Daarnaast is ze ook een mooi en uniek mens om erbij te hebben.

Mylene Heystek

Judith is een zeer bevlogen professioneel, warm en temperamentvol persoon. Met heel veel pijlen op haar boog. Naast Spaans kan je bij haar ook terecht voor o.a. Tango. Try before you die!

Lin