Groepsles Spaans leren

Wil je spaans leren wanneer het jou uitkomt? Maar wel in een groep en op een ontspannen manier? Dan zijn de online groepslessen iets voor jou. Elke week Spaans leren met anderen lekker vanuit thuis op jouw eigen locatie? Dat kan nu!

Elke les komen er verschillende thema’s aan bod met ‘tips & tricks’ die je zeker wilt weten en ook zelf in kunt brengen.

Elke week een stukje dichter bij geweldig Spaans spreken. Op je eigen tempo en je eigen manier.

Per les (1 uur) voor €17,00

spaans-leren-bij-judith-bartels

Ik volg bij Judith een cursus Spaans. Judith is iemand die gepassioneerd is in alles wat ze doet, zo ook in het lesgeven van het Spaans. Ze vindt het niet alleen belangrijk dat je het Spaans op schrift goed beheerst, maar ook de uitspraak “want wat heb je eraan als je weet hoe je het op papier zet, maar dat de Spanjaarden je toch niet begrijpen”. Als ik vragen over het huiswerk heb, krijg ik altijd duidelijk uitgelegd waarom het zo moet, volgens de Spaanse grammatica. Ik zou Judith zeker aanbevelen als je het Spaans eigen wilt maken, want de passie van Judith brengt ze ook over op haar cursisten. Leren met een passie, maakt het leren zeker aantrekkelijker.

Jolanda Bielok

‘poco a poco’ – stukje bij beetje…

elke dag Spaans!

Door elke dag een beetje te oefenen, kom je stapje voor stapje dichterbij jouw doel.

Ik heb van Judith online Spaanse les gekregen. Dit ging perfect. Voor ons was dit ook een voordeel omdat we niet bij elkaar in de buurt wonen, Judith is zeer deskundig, heeft humor en geeft je vertrouwen in de Spaanse taal. Ik moest een examen Spaans doen voor mijn werk en Judith heeft ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen dit examen in ging. En …….geslaagd 😄

Marijke van Heusden