Spaanse les voor bedrijven

 


Over Judith Bartels

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Judith, Taaltrainer en consultant voor en naar Spaanstalige landen. Ik ben op jonge leeftijd naar Spanje verhuist en woonde in één van de mooiste steden in Spanje, San Sebastián! Dat is al lang geleden, daarna woonde en werkte ik in o.a. Chili en Argentinië en India. Ik heb lang in het buitenland gewoond, zoals in Spanje, Chili, Buenos Aires en India. Ik heb daar verschillende marketingfuncties bekleed. In Chili heb ik op gerenommeerde taalinstituut gewerkt. Daarnaast heb ik tolk-vertaler Spaans gestudeerd. In Nederland werk ik voor de KLM, ik verzorg daar Spaanse taaltrainingen voor het cabine- en vliegend personeel. Ik zorg ervoor dat ze hun taal examen Spaans halen.

Naast KLM heb ik jarenlange ervaring in het lesgeven aan andere bedrijven zoals, NH hoteles, Endemol, Rai en andere congresinstellingen.


Het is een leuke uitdaging voor mij om jou Spaans te leren of jouw Spaans te verbeteren.

Heb je het idee dat je geen talenknobbel hebt, maar je motivatie is er wel? Jarenlang heb ik me ook beziggehouden met de manier waarop mensen het beste kunnen leren en hoe mensen hun gedrag kunnen veranderen om dingen wel onder de knie te krijgen. Dat is zo interessant! Klanten werden vrienden en ik bleef ze helpen, zo’n mooie win-win situatie. Al die mensen die profijt hebben gehad om Spaans bij me te leren voor hun werk, een examen, promotie of zelfs om te kunnen praten met een geliefde.

Al die jaren, verschillende groepen met verschillende mensen met verschillende redenen. Al die jaren met heel veel lol en toewijding… Ook voor jou kan dat gaan werken.


Wat kun je van mij verwachten?

  • Een kennismakingsgesprek om jouw wensen uiteen te zetten.
  • Heel veel leertips en tricks om de juiste sprongen te maken.
  • Online boeken op maat om je op weg te helpen.
  • En nog veel meer…
spaanse-lessen-klm
spaanse-incompany-trainingen-rai
spaanse-zakelijke-trainingen-nh-hotel
zakelijk-spaans-leren-tronwell
tango-den-haag
zakelijk-spaans-endemol