Spaanse les voor KLM

Werk je voor de KLM? Op de grond, in de cabine in de lucht of ben je werkzaam in de cockpit.  Heb je het Spaans nodig? Wil je de passagiers beter te woord staan? Of wellicht voor je komende promotie?

Wist je dat KLM ruim €740 vergoedt voor het behalen van jouw Spaanse taallessen
Waar dan ook, het Spaans komt je altijd van pas en bij Sparkling Spanish ben je aan het juiste adres. Velen zijn je voorgegaan om het taalexamen bij Elycio te halen. We werken nauw samen met ze en weten precies wat je kunt verwachten.
We weten precies waar de uitdagingen liggen en alle tips & tricks. Zo ben je goed voorbereidt op het examen.

Wat kun je verwachten:

  • Toegang tot de A1 cursus.
  • Intake gesprek met niveaubepaling.
  • Huiswerk op maat, niveau en tempo.
  • Aangepaste privélessen.
Judith KLM online

Wil je ervan zeker zijn dat je slaagt voor je examen?
Volg dan de module Spaans leren KLM en start vandaag nog je avontuur.

Ben je werkzaam voor de KLM of een andere luchtvaartmaatschappij en wil je graag promotie maken? Of wil je het Spaans gebruiken aan boord? Neem dan direct contact op. Samen maken we een plan om je te laten slagen voor het taalexamen Spaans. We werken nauw samen met de examencommissies en weten precies wat je nodig hebt.

We bieden ook individuele lessen aan, zodat je specifieke onderwerpen die je aan boord tegenkomt kunt bespreken of aan specifieke punten kunt werken.

Heb je al enig niveau en/of kun je enige verdieping gebruiken? Wil je graag de puntjes op de i zetten? Of vanaf het begin beginnen? Ook dan kun je bij me terecht.


Wat doen wij?

Als geen beginner bent, dan bepalen we eerst je niveau. Dan kijken we naar de verbeterpunten en gaan daarmee aan de slag. Zodat je alles wat je leert, meteen in de praktijk kunt brengen. We vragen naar je praktijkvoorbeelden en gaan daarmee aan de slag. Wist je dat het taalexamen 3 jaar geldig is? Dus dan heb je alles uitgebreid gedaan en ben je klaar voor de komende 3 jaar.


Persoonlijke begeleiding, via ZOOM

Zou het niet fijn zijn om te kunnen zeggen in het Spaanse wat je wilt aan boord? Dat je gewoon prettig uit je woorden komt? Wil je weten of dat dit iets voor je is? Neem dan contact op met Sparkling Spanish. Tijdens een les ben je bijna één uur intensief aan het praten via bijvoorbeeld Skype en krijg je precies de tips die jou verder helpen. Je kunt de taaltrainer dus recht in de ogen kijken, maar dan via het beeldscherm.


Waarom deze cursus volgen?

Vaak hoor ik: “Als ze me maar verstaan”, of “zouden ze me wel verstaan hebben”, “wat zeiden ze eigenlijk”, “als ze me maar begrijpen”.. Ik denk dat in belangrijke gesprekken, maar ook aan boord, het superfijn is goede gesprekken te kunnen voeren, vooral in de functie als Purser, Senior Purser of toekomstige P.