Cursus Spaans voor luchtvaartpersoneel – KLM

Wist je dat de KLM de complete talencursus Spaans vergoedt?

Werk je voor de KLM? Ben je cabine of cockpit? Of werk je op de grond? Heb je het Spaans nodig voor je werk? Om de passagiers nog beter te woord te staan aan boord, of voor je komende promotie? Alles is goed.

Bij Sparkling Spanish ben je dan aan het juiste adres. Velen zijn je voor gegaan en hebben het  taalexamen van Elycio gehaald. We werken nauw met ze samen en we weten precies wat je kunt verwachten. Daarnaast weten we ook precies waar de uitdagingen en tips & tricks zitten voor KLM-ers.

Zodoende ben je goed voorbereid op het examen en KLM vergoedt de gehele cursus.

Judith KLM online
Judith KLM online

Wist je dat de KLM de complete talencursus Spaans vergoedt?

Werk je voor de KLM? Ben je cabine of cockpit? Of werk je op de grond? Heb je het Spaans nodig voor je werk? Om de passagiers nog beter te woord te staan aan boord, of voor de komende promotie?

Dan ben je bij Sparkling Spanish aan het juiste adres. Velen zijn je voor gegaan om het taalexamen van Elycio te halen. We werken nauw samen met Elycio en we weten precies wat je kunt wachten. Daarnaast weten we ook precies waar de uitdagingen en tips & tricks zitten voor KLM-ers. Zo ben je goed voorbereidt op het examen. Wist je dat de KLM tot wel €740 vergoedt?

Wil je graag de Spaanse taal leren voor de KLM

Ik ben  Judith Bartels, éénbander, Spaanse taalcoach en onderneemster. Graag maak ik je wegwijs in de Spaanse taal of verbeter ik je waar nodig.
Vele collega’s gingen je vóór. Met mijn jarenlange ervaring in het lesgeven in diverse Spaanstalige landen, weet ik precies wat jij nodig hebt. Ik kijk ernaar je te mogen coachen in de Spaanse taal.
Ben je er klaar voor? ¡Vamos!

  Wil je ervan zeker zijn dat je slaagt voor je taalexamen Spaans?
Volg dan de module Spaans leren KLM!
Start vandaag nog je Spaanse avontuur!

Economische weetjes
Culturele weetjes
zakelijk-spaans-leren

Ben je werkzaam voor de KLM of een andere luchtvaartmaatschappij en wil je graag promotie maken? Of wil je het Spaans gebruiken aan boord? Neem dan direct contact op. Samen maken we een plan om je te laten slagen voor het taalexamen Spaans. We werken nauw samen met de examencommissies en weten precies wat je nodig hebt.

We bieden ook individuele lessen aan, zodat je specifieke onderwerpen die je aan boord tegenkomt kunt bespreken of aan specifieke punten kunt werken.

Heb je al enig niveau en/of kun je enige verdieping gebruiken? Wil je graag de puntjes op de i zetten? Of vanaf het begin beginnen? Ook dan kun je bij me terecht.

Wat doen wij?

Als geen beginner bent, dan bepalen we eerst je niveau. Dan kijken we naar de verbeterpunten en gaan daarmee aan de slag. Zodat je alles wat je leert, meteen in de praktijk kunt brengen. We vragen naar je praktijkvoorbeelden en gaan daarmee aan de slag. Wist je dat het taalexamen 3 jaar geldig is? Dus dan heb je alles uitgebreid gedaan en ben je klaar voor de komende 3 jaar.

Persoonlijke begeleiding online

Zou het niet fijn zijn om te kunnen zeggen in het Spaanse wat je wilt aan boord? Dat je gewoon prettig uit je woorden komt? Tijdens een les ben je bijna één uur intensief aan het praten via bijvoorbeeld Skype en krijg je precies de tips die jou verder helpen. Je kunt de taaltrainer dus recht in de ogen kijken, maar dan via het beeldscherm.

Waarom deze cursus volgen?

Vaak hoor ik: “Als ze me maar verstaan”, of “zouden ze me wel verstaan hebben”, “wat zeiden ze eigenlijk”, “als ze me maar begrijpen”.. Ik denk dat in belangrijke gesprekken, maar ook aan boord, het superfijn is goede gesprekken te kunnen voeren, vooral in de functie als Purser, Senior Purser of toekomstige P.
Na de aanschaf heb je 6 maanden toegang tot alle materialen.

Wil je weten of dat dit iets voor je is? Neem dan contact op met Sparkling Spanish.